Uw kamer:

Bevindt zich aan de andere zijde van onze woning. Dit betekent dat u een eigen voordeur heeft. Op de begane grond heeft u in de hal een kapstok en een eigen toilet. Ook kunt u hier een plattegrond van de omgeving vinden. De kamer bevindt zich op de eerste etage, deze bereikt u via de trap.  De kamer is in 2019 geheel gerenoveerd en bestaat uit een slaapgedeelte en een woongedeelte. Uw badkamer bevindt zich in het slaapgedeelte en  is voorzien van een inloopdouche met een douchecombinatie. Verder is er een badmeubel  aanwezig met twee lades.  Uiteraard zijn hier een haardiffuser, toiletartikelen en  (bad)handdoeken aanwezig.   Het slaapgedeelte is verder ingericht met een goede boxspring. Het woongedeelte is voorzien van een eettafel met twee fauteuils, tv meubel met flatscreen tv. Ook is er een kluisje aanwezig voor uw persoonlijke bezittingen. Tevens is uw kamer voorzien van een grote koelkast, met een Senseo apparaat en een waterkoker. Uiteraard voorzien wij u van koffiepads en theebenodigdheden   enz.  Wifi is (gratis) op uw kamer en op het terras aanwezig.

Ontbijt:

Het ontbijt wordt elke ochtend om 08.30 uur of 09.00 uur  naar uw kamer gebracht. Dit in overleg met u.  Wij zetten dan de goedgevulde mand inclusief koffie en/of thee op een plateau voor uw kamerdeur.  Indien u wilt kunt u bij goed weer op het terras ontbijten.

Terras:

U heeft verder de beschikking over een eigen terras met tuinset. U kunt daar heerlijk van de zon genieten of in de schaduw van uw tuin een boek lezen. Ook kunt u uw fietsen daar veilig neerzetten.

Overige:

Dagelijks zorgen wij in de ochtenduren ervoor dat uw kamer er weer piekfijn uitziet. 

Huisdieren zijn niet toegestaan en ook kunnen er geen  extra (kinder)bedden geplaatst worden.

Het is binnenshuis niet toegestaan om te roken.  Tevens is het branden van kaarsen o. i.d.  in onze Bed en Breakfast niet toegestaan.

Rookmelders en brandblusser zijn op uw kamer aanwezig.

 

Bed en Breakfast Osjo

Nieuwstraat 24

4354 AW  Vrouwenpolder

telefoon: (0)31 642203939

e-mail      : benb_osjo@zeelandnet.nl