Wij zijn Rien en Ali.  Sinds 2018 zijn we, na enige tijd vanwege ons werk weggeweest te zijn, opnieuw woonachtig in de gemeente Veere.

Toen we op zoek gingen naar een woning op Walcheren zijn we in Vrouwenpolder terecht gekomen. Onze bedoeling was om wat kleiner te gaan wonen maar dat liep dus anders! Deze woning is zelfs groter dan waar we vandaan kwamen.

Maar de woning en het dorp Vrouwenpolder met de brede stranden en vele kilometers fietspaden en wandelmogelijkheden  in de duinen nabij  "Oranjezon"  waren voor ons doorslaggevend om de woning te kopen.

Het idee om een B&B te beginnen was overigens helemaal niet aanwezig.  Dat is later gekomen omdat we vernamen dat de woning altijd al een logiesfunctie had gehad.  Zo was er buiten de bestaande woning ook  een studio en appartement aanwezig. De studio hebben we laten moderniseren en ingericht als een B&B kamer.

Sinds april 2019 is deze beschikbaar en dit eerste seizoen leverde ons een waardering op van 9,6  bij Booking.com.  Dit heeft ons alleen maar enthousiaster gemaakt en we hopen dan ook dat we u mogen verwelkomen in B&B Osjo. Wij zullen er ieder geval alles aan doen om u een fijn weekend of vakantie te laten ervaren.

 

Bed en Breakfast Osjo

Nieuwstraat 24

4354 AW  Vrouwenpolderlder

telefoon: (0)31 6 42203939

e-mail     : benb_osjo@zeelandnet.nl