Midden:   

In het rustige deel van Vrouwenpolder vindt u B&B Osjo. De winkels/uitgaansstraat is vanaf 100 meter wandelen van onze B&B. U vindt daar een variëteit aan restaurants zoals Mexicaans, Italiaans en natuurlijk de Franse keuken. De nodige terrassen en bars.

B&B Osjo:

Ligt 750 meter van het Noordzeestrand en 800 meter van het Veerse meer. U kunt heerlijk op het strand verblijven of plaats nemen op een van de terrassen van de  strandpaviljoens. Ook  zijn er veel watersportmogelijkheden. Zo is er een surfschool bij het Veerse Meer en er zijn kitesurf mogelijkheden aan ons strand.

Fietspaden:

Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden aanwezig. Deze zijn goed aangegeven middels markeringen (paaltjes met daarop de code van de door u gekozen route) in geheel Zeeland.  U kunt het gehele jaar dus prachtige tochten maken en de omgeving  leren kennen. Denk dan aan natuurgebied Oranjezon, rondje Veerse meer en door de prachtige polders naar Veere, Middelburg, Domburg  enz.  Op internet kunt u al deze routes vinden zodat u een goede keuze kunt maken. Hou er wel rekening mee dat er praktisch altijd (zee) wind is :-) .

In Vrouwenpolder zijn overal fietsen te huur.

Excursiemogelijkheden:

Zijn er velen voor handen. Zo kunt u niet om een bezoek aan de Oosterscheldekering (9km) heen waar tal van activiteiten zijn. Wat dacht u verder van een bezoek aan de plaatsen Veere (3km), Middelburg (8km) en Domburg (8 km). Hier kunt u de nodige musea bezoeken en de Zeeuwse cultuur ontdekken.

Natuurlijk moet u niet vergeten een van de vele visrestaurantjes in de omgeving te bezoeken. Dus in welk jaargetijde u ook naar Vrouwenpolder komt er is altijd wat te doen.

Verder:

Is  het van belang om te weten dat als u onze B&B bezoekt u gegarandeerd bent van privacy. U heeft een eigen ingang en u komt dus  niemand tegen. U heeft tevens toegang tot een eigen zitje in de tuin waar u kunt genieten van de zon of in de schaduw een boek kunt lezen. Uiteraard kunt u met vragen bij ons terecht en geven we graag tips over de bezienswaardigheden in de omgeving. Ook als de zon niet schijnt zijn er volop mogelijkheden in Vrouwenpolder en omgeving.

Bed en Breakfast Osjo

Nieuwstraat 24

4354 AW  Vrouwenpolder

telefoon: (0) 31 642203939

e-mail     : benb_osjo@zeelandnet.nl